Merefüüsikute tegemistest – Jüri Elken

2006. aasta esimeses Labori saates 8. jaanuaril jätkusid füüsikajutud: merefüüsikute tegemistest pajatas TTÜ Meresüsteemide Instituudi direktor Jüri Elken. Ajaloorubriigis räägib Vahur Mägi lahti eesti tehnikateaduse sünniajad Tehnikaülikooli loomise taustal. Meenutatakse ka seda, et Eesti esimesele teadusfoto võistlusele on võimalik veel oma kaastöid saata ning antakse teaduspõhine hinnang astroloogiast tiinele aastavahetusele eesti meedias.
Saatejuht on Mart Ummelas
Laborit saab kuulata ka Vikerraadio audioarhiivist alates esmaspäeva hommikust lingilt http://www.er.ee/utoim/labor.ram.

Tänud Jensile vihje eest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.