Tanker “Iran Daylam” Muuga sadamas

irandaylam
Täna õhtul lahkub Muuga sadamast Iraani tanker “Iran Daylam”. Kahjuks on sadam terrorismi ohus nii kinni pandud, et laeva ei ole võimalik kuskilt vaadata, veel vähem pildistada. Ainus võimalus on näha laeva eriloaga juurde saades või heita pilk sadamale peale Muuga sadamahoone katuselt :) Miks ma sellest laevast kirjutan? Pikkus 333,5 meetrit ja laius 58 meetrit ning dedveit 296.977 tonni on muljetavaldavad arvud. Selliseid gigante ei käi mitte tihti meie sadamates.

2 thoughts to “Tanker “Iran Daylam” Muuga sadamas”

  1. Laev oma silmaga nähtud. Ligi 2m pikkune 110 kilo kaaluv mees tunneb end seda laeva juba kaugelt vaadates kääbusena. Unustamatu vaatepilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.