Audit Pärnu Merenduskeskusesse

Eile toimus Pärnu Merenduskeskuses audit, millest ka minul oli au osa võtta. Ilm tundus Tallinnas ilus olevat. Pärnus sain aru, et lühikeste varrukatega pluus ja õhuke jakk ei sobinud siiski veel suvepealinna, kuna külm ilm ja tuul tegid olemise päris ebamugavaks. Külastasime peale Keskuse veel jõe ääres asuvat sadamat, kus “Liisi” seisis kai ääres, jäämurdja “Rudolph” ootas paremaid aegu (20 miljonit krooni investeeringut ja laev oleks töökorras), kellegi soomlase “ujuv ratasmaja” ulpis kai ääres ning Keskuse päästepaat istus jäävangis.Pärnu Päästeameti polügonil Niidus nuusutasime suitsuvingu, tutvusime seest ära suitsutatud konteineritega. Nii Merenduskeskuse kui ka Päästeameti kursused viiakse seal läbi. Mõned õnnetud autod seisid hoovi peal.
Müts maha Arno Maidla ees, kes suudab lisaks 2 õppejõu ja koristajaga üleval hoida sellist treeningkeskust ning meelitada kohale hulga inimesi, kes soovivad merega tutvust teha. Kuid, teades Arno karismaatilist iseloomu ja omadust inimesi ennast armastama panna, ei ole see ka ime. Igatahes jõudu Arnole!

Kui kellelgi peaks jääma midagi üle oma jahist, paadist või koguni laevast ja arvab, et sellest võiks kasu olla Pärnu Merenduskeskusele, siis võtku nendega ühendust. Igasugune abi on teretulnud!

Suur-Jõe 18, Pärnu
Telefon: 44 25 222
E-post: mere.haridus@mail.ee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.