Tulevikuvisioon merepäästeoperatsioonist Arktikas – VIDEO

Inimtegevus arktilistes vetes muudkui intensiivistub – turism, kalapüük, laevandus ning loomulikult nafta-gaas on valdkonnad, mis tõmbavad riskialtjaid ettevõtjaid põhja poole. Loomulikult ei jää ka õnnetused tulemata. Varem või hiljem juhtub see, mida kardetakse. Kas katastroofiks ollakse ka valmis?

Norrakate eesmärk on saada parimaks merepäästeoperatsioonide läbiviijateks Arktikas (projekt SARINOR). Allolevalt pildilt on näha, kuidas on jagunenud merepääste alad Norra, Venemaa, USA, Kanada, Taani, Rootsi, Soome ja Islandi vahel.

Kuidas võiks siis välja näha üks merepäästeoperatsioon Arktikas?

One thought to “Tulevikuvisioon merepäästeoperatsioonist Arktikas – VIDEO”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.