Deniss Karpak sai EUROSAF meistrite karika etapil teise koha

Tänane medalisõit viis Deniss Karpaki Kieli Nädala regati lõpptulemusena teisele kohale.

Finn klassis purjetav Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) finišeeris tugevas tuules peetud medalisõidus kolmandana ning lõpetas karikaetapi kokkuvõttes teise kohaga. Tänases sõidus, kus osalesid vaid avaseeria alusel selgunud kuus parimat võistlejat, oli parim britt Mark Andrews, kellele kuulub ka kogu regati esikoht. Kolmandale poodiumiastmele tõusis poolakas Piotr Kula.

Kieli Nädala regati kodulehekülg: http://www.kieler-woche.de/english/index.php

EUROSAF Champions Sailing Cup koosneb viiest etapist: Garda Trentino Olympic Week nime kandev võistlus Itaalias Riva del Garda’s 8.-12. mail, Delta Lloyd regatt Hollandis Medemblik’is 21.-25. mail, Sail for Gold regatt Suurbritannias Weymouth’is ja Portland’is 8.-12. juunil, Kieler Woche regatt Saksamaal Kiel’is 22.-26. juunil ning finaaletapina ühtlasi Euroopa purjetamishooaja lõppu tähistav Semaine Olympique Francaise nimeline võistlus Prantsusmaal La Rochelle’is 9.-13. oktoobril.

EUROSAF Champions Sailing Cup kodulehekülg: http://championscup.eurosaf.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.