Eesti Jahtklubide Liit valis aastateks 2012-2016 uue juhatuse

Täna peeti Tallinna Olümpiapurjespordikeskuses purjetamise alaliidu Eesti Jahtklubide Liidu Liidupäev, kus valiti järgnevaks neljaks aastaks liidule uus juhatus.

Eesti Jahtklubide Liitu kaheksa aastat juhtinud Jüri Käo võttis Liidupäeva avakõnes kokku viimase nelja aasta töö, märkides et „oleme juhatuse töös lähtunud nelja aasta eest kinnitatud arengustrateegiast, kus missioonina sätestati purjespordi ja huvimeresõidu arendamine Eestis ning visioonina nähti, et purjetamise kandepind on lai ning purjespordi tase kõrge. Täna võime julgelt öelda, et Eesti purjetamine on selle aja jooksul teinud läbi muljetavaldava arengu. Meie purjetamise kõrget taset näitab eelkõige Londoni olümpiaregatil edukas osalemine rekordiliselt viies purjetamisklassis.“

Liidupäev valis purjetamise alaliidule üksmeelselt uue juhatuse koosseisus Triin Sepp, Andrus Poksi, Egon Elstein, Arnout Lugtmeijer, Egon Mats, Toomas Tõniste ja Jüri Käo.

Liidupäeva järgselt toimus esimene juhatuse koosolek, kus valiti juhatuse esimeheks Andrus Poksi.

Uus Jahtklubide Liidu president Andrus Poksi kinnitas seniste arendustegevuste jätkamist, öeldes et „uuel juhatusel on plaan jätkata eelmiste koosseisude alustatut, kuivōrd aeg on näitanud, et oleme olnud ōigel teel. Me oleme valmis elluviima selliseid lahendusi, mis on kasulikud ja vajalikud kogu Eesti purjetamisele – arvestades alates rohujuure tasandist kuni tipp-purjetamiseni.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.