3. augustil Kuressaares tehakse taas plaane ja kokkuvõtteid

Ka sel aastal toimub TTÜ Kuressaare kolledži eestvedamisel visiooniseminar “Tösised jutud messis”. Tehakse plaane lähiaastateks ja võetakse eelmisi eesmärke kokku. 2009. aastal alustatud väikelaevaehituse visiooniseminaride sari on muudest seminaridest erinev seetõttu, et kohapeal arutledes seatakse konkreetseid eesmärke, mille täitmise poole püüeldakse. 

Näiteks 2009. aastal välja hõigatud lubadus, et tuleb riigi toel püstitatav virtuaalne sadamaregister, saab sel aastal ülevaate, kaugel asjadega ollakse. Ka tutvustatakse selle aasta seminari lõpuosas rahvapurjeka projekti, mis võeti töösse eelmise aasta visiooniseminaril.

Kuressaare Merepäevade raames toimuva väikelaevaehituse visiooniseminari fookuses on tänavu “Investeeringud Saaremaa väikelaevaehitusse”.

3. augustil toimuva seminari kava SIIN, samal veebilehel ka link registreerimiseni.

Mairold

meremees ja sulesepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.