BLRT Grupp tõhustab koostööd kõrgkoolidega

BLRT sõlmis koostöölepingu TTÜ-ga

BLRT Grupp on aktiivselt alustanud koostööd kõrgkoolidega, 24. jaanuari allkirjastati koostööleping Tallinna Tehnikaülikooliga ning homme tehakse sama Eesti Mereakadeemiaga.

Kontserni ja TTÜ vaheline koostöö algas 2001. aastal. 2011. aastal asus BLRT Gruppi tööle 10 Tallinna Tehnikaülikooli vilistlast. Täna  töötab kontserni juhtivatel ja insenertehnilistel ametikohtadel kokku 70 spetsialisti, kes on saanud hariduse Tallinna Tehnikaülikoolis. Loe lepingu sõlmimise kohta rohkem ERR-i lehelt.

Eesti Mereakadeemiaga sõlmitava koostöölepingu prioriteetseteks valdkondadeks on laevaehitus ja laevaremont, ning vastavate tööde juhtimine, samuti osalemine  arendusprojektides. Täpsemalt infot jube ehk homme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.