VOR: Puma laeva pardal edasi

Volvo Ocean Race´i alused kasutavad vahel suuremate abi.

PUMA Ocean Racing powered by BERG’s “Mar Mostro” rests onboard the “TEAM BREMEN,” bound for Cape Town and the start of Leg 2 of the Volvo Ocean Race 2011-12, from Alicante, Spain to Cape Town, South Africa, after dismasting and retiring from Leg 1. Volvo Ocean Race

Veel fotosid VOR in Facebook

See ei ole veel piraadiala ületus, naljaga pooleks võib öelda, et lihtsalt selle eelsoojendus. Aga kui ka piraadiohtlikest aladest minnakse läbi samamoodi laeva pardal, siis mis purjetamine see enam on?

Lisaks esimese etapi kokkuvõte, saab aimu, miks Puma meeskond peab teise laeva abi kasutama:

Mairold

meremees ja sulesepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.