Retk viikinglaeva merre veeskamisele Käsmu

Looduse Omnibuss

Üle pika aja on Käsmus jälle rõõm tähistada laeva vettelaskmist. Viimati lasti kordoni õues Kaevu valgamas vette laev Edmund 110 aastat tagasi. Käsmu viikingilaeva merre veeskamine toimub mürtsuga 6. juuni lõuna paiku. Seda uhket ettevõtmist tuleb tunnustama viikingilaev Turm Tartust. Ajastu meeleolu loob Oorti kontsert. Kohal on muinaskäsitöömeistrid. Meid ootab Aarne Vaik.

Buss väljub Rahvusraamatukogu eest kell 10.00, tagasi Tallinnas kell 19.

Sõidu hind koos kontserdiga täiskasvanutele, sealhulgas üliõpilastele ja pensionäridele 150.-, õpilastele 100.-, lapsed, kes veel koolis ei käi, tasuta. Lisatasu eest (50.- krooni) tunnine retk viikinglaevaga Turm Käsmu lahel.

Info ja registreerimine 6 481 740, 56476297, info@looduseomnibuss.ee.

Kellel kohaletulekuks aega pole, saab üritusest ülekannet jälgida internetist Käsmu kanalil mms://tv.eenet.ee/kasmu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.