Melges 24 maailmameistrivõistluste tiitlisponsoriks sai purjetamisriiete firma Marinepool



Vaid kolme kuu pärast koguneb Tallinnasse maailmameistrivõistlustele Melges 24 klassi sportjahtide laevastik, võistluste toetajate eesotsas on purjetamisriiete tootja Marinepool.

2010. aasta Marinepool Melges 24 maailmameistrivõistlustele on oodata enam kui 80 võistkonda 25 erinevalt maalt, tänaseks on registreerunud 29 tiimi 11 riigist. 5.-12. augustini Tallinna lahel peetavaid võistlusi korraldab Kalevi Jahtklubi koostöös Soome-Eesti Melges 24 Klassiliiduga.

„Melges 24 klass on Marinepoolile ideaalne partner. See on üks võistlusjanulisemaid klasse maailmas, mida on lahe nii sõita kui ka vaadata, mis ühtviisi nõudlik nii võistlejate kui ka varustuse suhtes. Ja niivõrd tiheda konkurentsi puhul kui Melgestel võib saada määravaks hoolikalt tehtud ettevalmistus ja riietus. Pole siis ime, et paljud tiimid selles klassis kasutavad Marinepooli riideid,“ selgitas Marinepooli kommunikatsioonijuht Christoph Stadler.

Marinepool, mille peakontor asub Saksamaal, Münchenis ja kolm tütarettevõtet Eestis, kuulub professionaalsete purjetamisriiete, -kingade ja aksessuaaride tootmises maailma esiviisikusse omades 2000 edasimüüjat ja ostukohta kokku 38 riigis. Samuti evib ettevõte Euroopas suurimat turuosa harrastusmeresõitjate päästevestide tootmises. Marinepool on Eesti Jahtklubide Liidu pikaajaline sponsor ja varustab purjetamisriietega meie olümpiaklasside sõitjaid. Maailma mastaabis näiteks Sofia Bekatoroud (GRE), Dyen/Christidist (FRA), 470 klassi tähti Charbonnier/Mayerit ja mainekaid tipp-meeskondi, nagu RC44 Sea Dubai, RC44 AEZ, Extreme 40 Wirsol, match race distsipliini professionaali Sebastien Coli. Lisaks toetab suurüritusi, nagu Düsseldorfi paadinäitus, Travemünde purjetamisnädal, Regates Royales jt.

Melges 24 maailmameistrivõistlustele registreerumine algab 4. augustil, proovisõidud toimuvad 5. ja 6. augustil. 12 kavas olevat sõitu meistritiitlile peetakse laupäevast, 7. augustist kuni neljapäeva, 12. augustini. Võistlustele lisandub meelelahutusprogramm, mille käigus eestlased näitavad oma legendaarset külalislahkust ja armastust pidude vastu.

Lisainfot Melges 24 MMi kohta ja/või oma osalemissoovist teada andmiseks palun kontakteeruge IM24CA administraatori & meedia koordinaatoriga:

Fiona Brown
fiona.brown@melges24.com
Skype fpbrown
tel +44 (0)7711 718470.

Melges 24 maailmameistrivõistlusi toetavad:

Tiitlisponsor ja ametlik purjetamisriiete sponsor – Marinepool
Ametlik hotell – Pirita TOP Spa Hotel
Ametlik reisi- ja majutuspartner – ReisiEkspert
Ametlik laevatranspordi partner – Tallink
4energia
EAS Enterprise Estonia
Tallinna linn
Tallinn 2011
LTT
KSA Silmakeskus
Brand Factory

Ametlik kodulehekülg www.worlds24.fi

One thought to “Melges 24 maailmameistrivõistluste tiitlisponsoriks sai purjetamisriiete firma Marinepool”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.