Parvlaevade e-pileti andmeid saab nüüdsest ise muuta

Saarte ja mandri vahel laevaliiklust korraldava Väinamere Liinide veebipõhise eelmüügipileti ostukeskkonna kaudu ostetud e-pileti andmeid saab nüüdsest klient ise muuta.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul saab aadressil www.tuulelaevad.ee ostetud laevapileti puhul muuta väljumisaega- ja kuupäeva ning auto registreerimisnumbrit. „Sõiduaja muutmise tingimuseks on vabade kohtade olemasolu uuel soovitud väljumisel, sõiduki numbrit saab muuta samaliigilisele sõidukile. Muudatusi saab teha enne piletiloleva sõiduaja saabumist, hiljem piletile enam muudatusi teha ei saa," lisas Hiiuväin.

Ettevõtte teatel on pileti muutmine tasuline ja maksab 25 krooni. Juhul kui piletit muudetakse odavamalt sõiduajalt kallimale sõiduajale, lisandub 25-kroonisele teenustasule ka pileti hinnavahe. Laevapileti muutmisel odavamale sõiduajale raha ei tagastata.

Muutmata sõiduajaga ja õigeaegselt kasutamata jäänud piletid kehtivad üldjärjekorrast 30 päeva.

Väinamere Liinid OÜ korraldab parvlaevaühendust mandri ning Saaremaa ja Hiiumaa vahel. Parvlaevaühendus toimub järgnevatel liinidel: Kuivastu-Virtsu (Saaremaale), Heltermaa-Rohuküla (Hiiumaale), Triigi-Sõru (Saaremaa ja Hiiumaa vahel).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.