Projekt “The Morning Light” – eluunistus paljudele

Ei möödu vist päevagi, kui mul ei tekiks mõtet raputada linnatolm pükstelt, pakkida asjad ning minna merele. Eemale linnakärast, hullumeelsest elurütmist ning olmeprobleemidest. Kuid alati suudan leida head vabandused, miks seda mitte teha. Isegi purjetama merele olen ennast sellel aastal ainult paar korda lasknud.

Suur Miki Hiire sõber, Roy E. Disney otsustas võtta 44-ndale Transpacific Yacht Race'le kaasa 15 noort (18-aastased), keda koolitada välja purjetama Transpac 52'l. Noored pole varem kunagi jahi peale jalga seadnud. Sellest tehti ka film Disney Pictures eestvedamisel.

https://www.youtube.com/watch?v=JSa5txpJbj4

Projektiga saab tutvuda siin – The Morning Light project

Meeskonnast loe siit: Disney Morninglight

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.