Kaks meremeest hukkus päästepaadi hooldustööde ajal Läänemeres

Kolmapäeval juhtus õnnetus MV MSC India peal, kus päästepaadi hoolduse ajal hukkus kaks meremeest ning üks sai raskelt vigastada. Mingil põhjusel langes päästepaat alla, mille käigus said kõik osalenud meremehed vigastada. Kaks meremeest olid indialased ja üks pakistaanlane.

Õnnetus juhtus Karlskronast lõunas Läänemerel, rahvusvahelistes vetes. Karlskrona haigla pressiesindaja sõnul oli üks meestest haiglasse jõudes juba surnud. Teine suri operatsiooni ajal. Vigastused saadi päästepaadi langemisel ca 18 meetri kõrguselt.

Õnnetuse uurimisega hakkab tegelema laeva lipuriik, Panama

MSC India:

IMO number : 8918069
Name of ship : MSC INDIA
Call Sign : H9VB
Gross tonnage : 13258
Type of ship : General Cargo Ship
Year of build : 1991
Flag : Panama
Status of ship : In Service
Last update : 2006-11-20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.