Eesti purjelaudurid võistlevad MM-il

1. – 7. septembril Hispaanias Formenteral toimuvatel Techno 293 maailmameistrivõistlustel esindavad Eestit Kaspar Aasa (Team Extreme), Frank Haavel ja Kevin Jakobson (mõlemad Hawaii Express Purjelauakool), võistlustest võtab osa üle 200 noore purjelauduri 14 riigist.

Techno 293 klassis alla 15-aastaste arvestuses hoiab nelja võistlussõidu järel liidripositsiooni Omer Sofer Israelist 3 punktiga, teisel kohal asub Giorgio de Vita Itaaliast 7 punktiga ja kolmas on Sam Sills Suurbritanniast 10 punktiga. Kevin Jakobson võistleb 20. kohal 58 punktiga. Võistlustules on 46 alla 15-aastast purjelaudurit.

Techno 293 alla 17-aastaste arvestuses juhib nelja sõidu järel võimsalt Alistair Masters Suurbritanniast 4 punktiga. Teise ja kolmanda koha on haaranud Poola sportlased – vastavalt Mateusz Hoppe 12 punktiga ja Pavel Tarnowski 13 punktiga. Kaspar Aasa asub 50. kohal 141 punktiga, Frank Haavel järgneb 58. kohal 156 punktiga. Selles arvestuses võistleb 70 noort purjelaudurit.

Kokku on plaanis pidada 12 võistlussõitu, maailmameistrid kroonitakse 7. septembril.

MM-i koduleht http://www.techno293.org/page0006v01.htm

Info: Eesti Jahtklubide Liit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.