Hillar Lauri – 55 aastat merehariduses

Kauaaegne merehariduse õppejõud Hillar Lauri tähistab oma 55. tööjuubelit merehariduses. Ta on ka Eesti Mereakadeemia üks asutajatest ja autasustatud EMA teenetemärgiga. Kokku on Hillar Lauril pedagoogilist staaži 58 aastat. Lugupeetud pedagoog on otsustanud jääda ärateenitud pensionipõlve pidama.

Hillar Lauri ootab kõiki oma kolleege ja õpilasi 31. mail kell 16.00 Luise 1/3 aulas, millele järgneb ka väike kohvilaud. Palume oma osalusest teatada telefonil 655 2724 (Melita Jürgens) või e-aadressil sirje.medell@merekool.edu.ee.

Ühtlasi palume teada anda sõnavõtusoovist.

One thought to “Hillar Lauri – 55 aastat merehariduses”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.