Meretund – 28. aprill 2007

28. aprilli Meretund on alla laaditav siin.

[mp3]http://akamai.tehnokratt.net/podvaar/meretund/meretund20070428.mp3[/mp3]

  • Toimus 2-päevane kriisihaldussimulaatorite koostöö koolitus, mille ajal Eesti, Soome ja Venemaa simulaatorid olid ühendatud samaagselt reaalajas toimivasse võrku. Roomet Leiger (EMA projektijuht).
  • Tallinna Lennusadamas seisev allveelaev LEMBIT oli lipuehtes. Tähistati 15-aasta möödumist allveelaeva tagasivõtmisest punalipuliselt Baltimere laevastikult. Urmas Dresen (Meremuuseumi direktor), Ants Pärna (Meremuuseumi endine direktor), Ants Vaabre (Soomepoiste Gildi esimees), Toivo Arumäe (allveelaeva LEMBIT kapten).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.