Transiidikonverents TRANSESTONIA 2007

Igal kevadel toimuv konverents TRANSESTONIA on kujunenud transiidisektoris tegutsevate ettevõtjate, Riikliku Transiidikomisjoni ning Eesti transiidi arengu eest vastutavate ametnike traditsiooniliseks koostöövormiks.

16. mail toimub Tallinnas, vastvalminud TALLINK Spa & Conference hotellis transiidikonverents TRANSESTONIA 2007 alapealkirjaga „Uued tuuled”.

Uut on nii konverentsi enda formaadis, kui ka ettekannete sisus. Lisaks Eesti põnevaimatele arendustele tulevad vaatluse alla teemad, mis mõjutavad Läänemere regiooni kaubavooge tervikuna. Nii esinejate kui ka delegaatide loetelu on varasemast oluliselt rahvusvahelisem, hõlmates kogu Baltikumi, Venemaad ja Skandinaaviat.

Otsides parimaid kursse edukaks seilamiseks transiidiäri kohati tormideks paisuvais uutes tuultes, keskendume sellistele fundamentaalsetele küsimustele, nagu infrastruktuuri ülekoormatus, kardinaalsed uuendused mere- ja siseveeteede navigatsioonis, raudteereformid Venemaal ja Eestis, Transsiberi liikluse taastumine, autode transiit ja konteinerveod infrastruktuuri piirangute tingimustes. Tõsine rõhuasetus saab olema Hiina majanduse uute kasvukeskuste rajamisel Läänemere piirkonda. Konverents TRANSESTONIA 2007 on koht parimate transiidipraktikate ja kogemuste vahetamiseks. Koostöös peitub võti, mis targalt kasutades avab rahvusliku rikkuse varasalve väravad.

Programmiga saab tutvuda siin.

TRANSESTONIA 2007 korraldajad,
Tatyana Jerjomina, juhataja, BaltMarketConsult
Illimar Paul, juhataja, Transestonia

Info ja registreerumine

Kontaktisik: Illimar Paul
Telefon: +372 50 999 00
E-post: welcome@transestonia.ee
Internet: www.transestonia.ee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.