Uudis Sõru sadamast.

Jäin uudise edastamisega hiljaks, aga siiski hea teada, et ka väikesadamates positiivsed arengud jätkuvad.

Täna avatakse Sõru merekeskus ja sadamahoone

Täna kell 14 toimub Sõru sadamahoone ja Sõru merekeskuse pidulik avamine.“Vaksalihoone ja Sõru merekeskuse avamisele tulevad majandus- ja kommunikatsiooniminister Edgar Savisaar, AS Saarte Liinid juhid, maanteeameti direktor Riho Sõrmus ja teised asjasse puutuvad isikud,” ütles Emmaste vallavanem Kalev Kotkas.

“Avamisel mängib Emmaste puhkpilliorkester. Peetakse tervituste- ja kõnedevoor ning lõigatakse läbi hoone avamisüritustele traditsiooniline lint,” lisas Kotkas. Majandusministeeriumist öeldi eile ennelõunal, et minister visiidi käigus teisi kohtumisi ei plaani.

KADRI PULK, Hiiu Leht
kadri.pulk@hiiuleht.hiiumaa.ee

Sõru sadama tegemistel oleme ennegi silma peal hoidnud: Vanadest purjelaevadest.

Mairold

meremees ja sulesepp

One thought to “Uudis Sõru sadamast.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.