Estonia hukust 12 aastat

Mäletan, et umbes aasta peale parvlaeva hukku ennustas Vigala Sass, et tõde tuleb kunagi päevavalgele.

Sass ennustab tuleroti aastaks võimuvõitlust: 1996. aasta on Roti aasta. Roti kohta öeldakse, et ta on kodune agressor. Rott on pedant, aga igaüks, isegi laps, tahab saavutada võimu oma vanemate üle. Roti aasta tulebki võimuvõitluse aasta. Samal ajal tulevad välja ka väga paljud pahandused. Kui üldse midagi seoses Estonia katastroofiga selgub, siis selgub see Roti aastal.

1996. aastal tõde ei selgunud. Ootame järgmist Roti aastat, mis peaks olema 2008.

Täna (28.09.06) Vikerraadio Reporteritunnis, peale kella kaheseid uudiseid räägitakse Estonia hukust.

28.09 –  kaksteist aastat tagasi uppus Läänemerel reisiparvlaev Estonia. Laeva uppumise kohta on aga ametliku versiooni kõrval veel mitu teist vandenõuteooriat, mida uurivad nii Eesti kui Rootsi valitsuste ja parlamentide komisjonid. Tänases reporteritunnis räägivad uurimistulemustest, tekkinud kahtlustest ja uutest tõenditest Riigikogu Estonia komisjoni esimees Margus Leivo, Rootsi Riksdagi vastava komisjoni liige Lars Angström ja Eesti valitsuse komisjoni juhtiv riigiprokuör Margus Kurm. Saatejuht Lauri Hussar.

Saate salvestust saab kuulda Vikerraadio arhiivist. Kliki siia: mp3.

Mida me saaks ise ära teha, et tõde selguks?

Mairold

meremees ja sulesepp

One thought to “Estonia hukust 12 aastat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.