Trahv 10 miljonit $ MSC-le (uuendatud)

Mediterranean Shipping Company (MSC) pumpas 5 kuu jooksul ligi 40 tonni reovett üle parda Massachusetsi (USA) ranniku lähedal. Pumpamine toimus läbi toru, mis oli ehitatud separaatorist mööda. Oil Record Book ja teised dokumendid olid võltsitud ning samuti valetasid laevaohvitserid USA rannavalvele. MSC tunnistas, et on “suunanud” ohvitsere valetama.Kaks ohvitseri pisteti vangi, hetkel ootavad kohtuotsust – vanemmehhaanikut ootab ees kuni 40 aastat vanglasviibimist, II mehhaanik võib pääseda 5 aasta ja 250.000 USD suuruse trahviga.

MSC peab maksma trahvi 10 miljonit USD.

Update: MSC laeva nimi on MSC Elena. Süüdimõistetud mehhaanikud on mõlemad India kodakondsusega. Vanemmehhaaniku süüdistuse kokkuvõtet võib lugeda SIIT ning II mehhaaniku süüdistuse kokkuvõtet võib lugeda SIIT.

One thought to “Trahv 10 miljonit $ MSC-le (uuendatud)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.