Laevade kokkupõrge Jaapani ranniku lähedal

Täna hommikul, kell 5.10, põrkasid kokku tihedas udus 2 laeva. Õnnetus juhtus Jaapani ranniku lähedal, 10 km Inobusaki neemest. 1 meremees on uppunud, 8 on veel kadunud. Lähemalt siit.Edit: 4 meremeest hukkus kahe laeva kokkupõrkes tihedas udus. Wei Hang (3947 gt) ja Kaishin Maru (499 gt) ei suutnud teineteist vältida ning põrkasid kokku Jaapani ranniku lähedal. Wei Hang vajus kiiresti põhja koos 5700 t vanametalli ja 23000 galloni (87065 L) kütusega pardal, mis on hakanud lekkima ning veepinnale tõusma. Inobusaki neemel asuvad Jaapani ilusamad rannad. Nippon Marin’i esindaja sõnul valmistutakse õlitõrjeks.

Üks nädal enne äramainitud laevade kokkupõrget hukkus 6 meremeest Kumano meres 2 tankeri kokkupõrkes.

2 thoughts to “Laevade kokkupõrge Jaapani ranniku lähedal”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.