Meretund – 9. juuli 2005

9. juuli Meretunni teemad:
  • Mitu aastat kestnud Phare projekt “Meresõiduohutuse tõhustamine” on lõppenud. Saku mõisas toimus lõpuseminar, kus tutvustati aastate jooksul tehtud töid ja saavutatud tulemusi. Dan Heering (Eesti Mereakadeemia projektijuht) ja Tarmo Ots (Veeteede Ameti välissuhete ja info osakonna juhataja).
  • Väikelaevajuhtide tunnistuste väljaandmisel on kord muutunud. Veeteede Ametilt on töö üle võtnud autoregistrikeskus. Helle Hallika (Eesti Mereturismi Assotsiatsiooni tegevdirektor), Toivo Kangur (ARK eksamiosakonna juhataja).
  • Kuidas terve Narva jõgi muuta laevatatavaks? Peeter Veegen (kapten).
  • 40 aastat tagasi taasavati Helsinki-Tallinna laevaliin. Kulle Raig (Soome Eesti-seltside liidu peasekretär).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.