Norwegian Dawn vol. 2

Mis on ühist Donald Trumpil, tormil ja Norwegian Dawn’il?
Kuuldavasti pidi ND osalema ühes episoodis Donald Trumpi shows “The Apprentice”.
1 nädal enne laeva väljasõitu tõsteti väljumisaeg 5 tunni võrra varasemaks (10.00 am -> 5.00 am). Kompanii põhjendas seda operatsioonilise tegevusega ning keeldus rohkem infot jagamast. Räägitakse, et laevakompanii maksis Trumpi produtsentidele seitsmekohalise summa, et laev osaleks shows! Vihjamisi mainiti produtsentidele, et kapten teeb kõikvõimaliku, et laev saabuks sadamasse õigeks ajaks. Kruiisilaevadele on tavapärane, et tormi korral muudetakse kurssi ja üritatakse sellest mööda sõita – isegi, kui see peaks tähendama sadamasse hilinemist. Norwegian Cruise Line eitab kaptenile surve avaldamist ja keeldus kommenteerimast “altkäemaksu” andmist.
Nende sõnul käitus kapten õigesti antud olukorras, kuna polnud võimalik seda tormi vältida.Keda nüüd uskuda? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.