Selveri uued turvameetmed

Juhtusin täna sattuma Merimetsa Selverisse, kust otsustasin soetada omale Mach3 Power habemeajamisterasid. 4-pakk sai ära ostetud. Kodus otsustasin ilusti need ära paigutada, kuid siis tekkisid komplikatsioonid. Vaadake ise:

IMG_0317

IMG_0318

Ma ei suutnud kuidagi aru saada, kuidas on võimalik rahumeelsel viisil need terad sellest vandaalikindlast karbist välja saada. Miks vandaalikindlast? Peale mõningast nuputamist ja konsulteerumist leidsin, et pole teist võimalust…. HAAMER. Teadsin, et korralik haamer on ehitustööde ajast jäänud rõdule seisma. Sinna ma suundusingi. Külmal rõdul panin karbi põrandale ja andsin haamril käia. Minu suureks üllatuseks ei suutnud ma ühtegi pragu mitme tugeva löögiga sisse lüüa. Pidin lähenema teistmoodi. Minu mentor praktikapäevilt ja hiljem ka minu kapten tüürimehe ajalt ütles alati:

Only with the violance you f*ck the mule.

Sellise egiidi all sai tihti kuvaldal lennata lastud ja palju asju laevadel korda tehtud. Kuid nüüd tagasi Selver turvakarbi juurde. Kõige nõrgemaks kohaks arvasin olevat hinged. Sinna pihta ma oma järgmised löögid suunasingi. Õieti tegin, kuna kolmanda löögi ajal lendas karp lahti lõpuks. Tulemus oli selline:

IMG_0324

IMG_0321

IMG_0322

Nagu näha, hüppas karp lahti ikkagi luku kohast, mitte hingedest. Head avamist!

P.S. ära peaks veel mainima, et see karp ei ole ostetud tavapäraselt kassast, vaid makstud on infoosakonda… Ei kujuta siiski ette, kuidas tütarlapsed kassas seda karpi oleks pidanud avama juhul, kui see nende töö oleks olnud.

8 thoughts to “Selveri uued turvameetmed”

  1. tere Dan
    Meil on ühesugused probleemid.
    Ma ostsin neljapäeval kohalikust kaubanduskeskusest tossud. Need on omavahel kinnitatud terastrossiga. Mina aru ei saa kuidas see lahti käib. Ilmselt pean ostma ketaslõikuri…

    Tarmo

  2. Minul on tihti peavaluks kõige lihtsamate pakendite avamine, nt hambaharja on poekestast päris raske kätte saada. Rääkimata juustupakkidest, kus isegi näidatud, et “ava siit”, aga ikka läheb lammutamiseks ja noa või käärideta ei tee midagi…

    Andy Rooney (http://www.cbsnews.com/sections/60minutes/rooney/main3419.shtml) on päris mitmes kolumnis pakendajaid kirunud. Ühes “60 Minutes” saates ta torisemist kuulates sain palju naerda, kui ta näitas mitmeid pakendeid, mida kahe käega lahti ei saa. Kord lammutas tükk aega lahti suurt pappkasti – mobiiltelefon oli aeroposti pakendis mõõtmetega umbes 40X40X40cm, millest 98% oli pehmendus… Milline raiskamine.

    Ja kui veel roheliseks minna… Siis mu prügist (mida isegi mingil määral sorteerin), on kolmveerand pakendid… Karm.

  3. Minu meelest kassades on vist spetsiaalsed avajad, mis laudade küljes või selle lähedal. Dani juhtumi puhul oleks müüja pidanud leti juures karbi avama, et kaup ostjale kätte anda. Saan aru, et see turvakiibiga karp on kaupluse enda oma, mis korduvkasutuses.
    Huvitav, kas turvaväravad piiksuma ei hakanud, kui kauplusest lahkusid? :)
    Igatahes kui see müüja seal veel kaua töötab, siis saavad turvakarbid poes varsti otsa…

  4. Mul on olnud samasugune juhus. nimelt ostsin prismast kariibi mere piraatide filmi ja kui õhtul vaikselt lebotama hakkasin vaatasin et seda filmi ei ole eriti kerge vaadata. mul oli abiks aga metallisaag :D

  5. Inimesed ! Ostke need terad paberkarpides. Turvamärk võetakse kassas ära, aga paberkarpi on väga lihtne tükkideks rebida ja see on jõukohane isegi tüürimeestele. Samal ajal need karbid on üsna loodussõbralikud ka !

  6. Riideid ostes on jäänud ümmargused magnetjubinad riiete külge ja seda on juhtunud nii Prismas kui Selveris. Väravad piiksuma ei hakka, kuna kassapidaja lükkab need mugavalt sinna kassalindile ja väravaid need ei läbigi. Esimest korda, kui see juhtus, viilisin ise jubina ära, edaspidi on tegelenud sellega mees kasutades ketaslõikurit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.