SRC Group alustab laevaremonditeenuste pakkumist koostöös Aker Yards’iga

Eesti üks juhtivaid laevaremondiettevõtteid SRC Group ja rahvusvaheline laevanduskontsern Aker Yards sõlmisid koostöölepingu eesmärgiga pakkuda Läänemere põhja regioonis tegutsevatele laevandusettevõtetele tipptasemel laevaremonditeenust, ühendades Aker Yards Lifecycle Services ja SRC Groupi tugevused.

Tulenevalt koostöölepingust tegutsevad SRC ja Aker Yards partneritena, et pakkuda parimat laevaremonditeenust laevandusettevõtetele, kelle laevad seilavad Soome vetes, sealhulgas ka suvel Läänemerd külastavatele kruiisilaevadele.

Lepingupooled on otsustanud, et Soomes esindab ühist teenust Aker Yards Lifecycle Services (AY-LCS) ning juhib ja viib ellu SRC Groupi tütarettevõte SRC Laevateenindus OÜ. AY-LCS ja SRC Laevateenindus on koos vastutavad selle eest, et erinevates valdkondades koolitatud ja kogenud meeskonnad viivad kõik projektid ellu õigeaegselt, eelarvele vastavalt ja maksimaalseid turvalisusnõudeid silmas pidades.

SRC Group OÜ (www.src.ee) on üks Eesti juhtivaid ning kiiremini kasvavaid laevaremondi ja -teeninduse ettevõtteid. SRC Groupi tütarettevõtte SRC Laevateenindus OÜ peamised tegevusvaldkonnad on toru-, metalli-, elektri- ja mehaanikatööd. Arvestatav kogemus ja lai partnerite võrgustik võimaldab SRC'l pakkuda väikestest laevade hooldustest kuni suurte ümberehitusteni.

Aker Yards ASA (www.akeryards.com) on rahvusvaheline laevaehitusettevõte, kellel on 17 laevaehitustehast üle maailma: Brasiilias, Soomes, Prantsusmaal, Saksamaal, Norras, Rumeenias ja Ukrainas.

Aker Yards Lifecycle Services on Aker Yards ASA üksus, millel on pikaajaline kogemus laevaremondi ja ümberehituse ja laevamehaanika konsultatsioonide alal, dokkimise, teeninduse ja varuosade alal.

Lisainformatsioon:

SRC Group OÜ
Hannes Lilp, Juhatuse liige, tel +372 66 84 670, e-post: hannes@src.ee

Aker Yards Lifecycle Services
Vesa Marttinen, Asepresident, tel. +358 40 8222910, e-post: vesa.marttinen@akeryards.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.