SuperSeaCat’i laevu opereeriv firma müüdi 50% ulatuses Kreeka firmale

Endine Silja Line'i omanikfirma SeaContainers Ltd müüs 50% SuperSeaCat kiirlaevu opereerivast Soome Sea Containers Finland Oy-st Kreeka firmale Eugenides Group. SeaContainers Ltd säilitab 50%-lise osaluse Sea Containers Finland Oy-s. Ettevõtte juhina jätkab tegevdirektor Peter Walker. Tallinnas asuv SuperSeaCat OÜ on 100%- liselt Sea Containers Finland Oy omanduses olev tütarettevõte.

Soome Sea Containers Finland tegevdirektori Peter Walkeri sõnul toimus müügitehing samadel põhjustel nagu Silja Line'i müük – SeaContainers Ltd taandus laevandustegevusest.

Ettevõtte sõnul ei avalda müügitehing mõju reisijatele ega laevaliikluse kvaliteedile. Laevad jätkavad endiselt liikumist Helsingi ja Tallinna vahel, kui 10. aprillil algab talvise perioodi järel taas kiirlaevade hooaeg. Ei muutu ka linnade keskustes asuvad heade transpordiühendustega sadamakohad Tallinnas ja Helsingis, kust on kiire ning mugav pääs laeva. SuperSeaCat laevadega jõuab ühe linna keskusest teise 100 minutiga.

www.superseacat.com

Sea Containers Finland Oy on 2006. aasta suvel loodud firma, mis jätkab kiirlaevaliiklust kahe modernse SuperSeaCat kiirlaevaga Helsingi ja Tallinna vahel. Navigatsiooniperiood on aprillikuust detsembri lõpuni. Laevadel on kahe erineva reisiklassi peale kokku ca 700 reisijakohta, 120 autokohta ja neli bussikohta. SuperSeaCat Four alustas liiklemist Helsingi ja Tallinna vahel 2000. aastal ja SuperSeacat Three aastal 2003 – osana Silja Line´i äriettevõttest. 2006. aasta juulikuus toimunud Silja Line'i ettevõtte müügitehingus läks äritegevus terviklikult üle Sea Containers Finland Oy-le.

Tallinn, 04.04.2008

Peter Walker
Tegevdirektor
peter.walker@superseacat.com
Tel. +372 5098981

Mairold

meremees ja sulesepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.