Tallinna Vabatahtlik Merepääste palub Sinu abi!

Tallinna Vabatahtlik Merepäästeühing

Tallinna Vabatahtlik Merepääste loodi eelmisel aastal Kalev Jahtklubi, Tallinna Jahtklubi ja Noblessneri Jahtklubi liikmete algatusel, et anda oma panus Tallinna ja selle ümbruse merepäästesse ja mereabisse. Ühing kuulub Eesti Vabatahtlikusse Mere- ja Järvepäästesse.

Praeguseks on koolitatud 16 inimest, järgmine grupp läheb koolitusele aprillis, millega Tallinna Vabatahtlik Merepääste tõuseb kõige enam koolitatud liikmeid omavaks vabatahtliku merepääste ühinguks Eestis. Liikmed on hingega tegevuse juures ja panustavad palju oma koolitamisesse, et aidata sõltumata ilmast ja kellaajast iga hädasolijat ja olla usaldusväärsed.

Merepäästeühing ei toimi ilma korraliku aluseta

Iga merepäästeühingu “süda” on peale inimeste ja nende professionaalsete oskuste loomulikult päästmiseks komplekteeritud päästekaater. Et olla navigatsioonihooajal 24/7 valves ning reageerida õnnetuse korral reageerida kiirelt ja tõhusalt ei piisa ühingu liikmete isiklikest alustest. Vajalik on soetada spetsiaalne päästekaater.

Ühing on välja valinud Inglismaa vabatahtliku merepääste (RNLI) poolt arendatud päästekaatri Atlantic 21, mis on hetkel Soomes müügil. Tegemist on kasutatud alusega, mis vajab mõningast parandustööd, kuid mootorid on üsna uued (sõitnud vaid 150 h).

Kaatri hind on 10.000 EUR, transport Eestisse maksab 1.000 EUR (alus asub Oulus), kere ja pontoonide korrastamine ja navigatsioonitehnika ca 4.000 EUR.

picture1

Merepäästeühing palub Sinu abi

Tallinna Vabatahtlik Merepäästeühing pöördub kõikide Mereblogi lugejate poole toetuse saamiseks. Aidake meil aidata ja päästa ning teha seda professionaalselt parima tehnikaga! Igasugune toetus on suureks abiks!

Annetused palutakse kanda:
EE141010220238340221 (SEB pank)
saaja: TALLINNA VABATAHTLIK MEREPÄÄSTE
selgitus: Päästekaater

Tallinna vabatahtlikud merepäästjad, teie usaldusmehed merel, on tänulikud iga annetuse eest! Kõik annetajad märgitakse ära varsti valmival Tallinna Vabatahtliku Merepääste kodulehel.

Ette tänades

Tallinna Vabatahtliku Merepääste juhatus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.