Meretund – 02. detsember 2006

02. detsembri Meretund allalaadimiseks:

  • Viimsis toimus koosolek, kus arutleti ankrupaikade üle, mis on toodud Viimsi poolsaare külade alla. Ants Lindemann (Kelvingu külavanem).

One thought to “Meretund – 02. detsember 2006”

  1. Kas Viimsi elanikud nõuavad, et tuul hakkaks mujalt puhuma?
    Minuteada laevade ankrukohad on seal olnud varem kui Kelvingi uusasukate küla. Kas sinna kolides siis see silma-kõrvu ei hakanud? Absurdne on nõuda laevade ärakolimist, kui see on ainumõeldav koht ankurdamiseks.
    Kui ei meeldi, koli mujale!

    Sama teema ka Keilas. Inimesed ehitasid ümber krossiraja majad ja nüüd nõuavad selle ärakolimist. Tule taevas appi! Kas on siis maa peal vähe ruumi, et elamiseks vaiksem koht leida. Varsti Viimsi elanikud avastavad, et Tallinn on kah liiga lähedal oma mürarikkuse ja öösel valgusreostusega, see peab kah minema kolima! Kas nii?

    Ei saa üldse aru, mis sinna Viimsisse elama ronitakse, kui keskkonnaga rahul ei olda. Küll kolistavad laevad ankrutega, küll Muuga haisutab, siis jälle ei jätku tsentraalset vett, ummikud tapavad närve, bussiliiklus olematu ja muud hädad. Kas seepärast, et kinnisvarahinnad on seal madalal? Aga kurioosum selles ongi, et ei ole. Üks arusaamatult üles haibitud kant, ülehinnatud ka. Ja kui inimesed arvavad, et kolin kuhugi ja hakkan muud enda ümbert ära ajama, siis on midagi väga valesti.

    Samal teemal: http://www.omasaar.ee/index.php?content=artiklid&sub=13&artid=215

    Tänan tähelepanu eest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.