11. ladustamise ja laotehnoloogiate aastakonverents
 LAOSEIS 2015

11. ladustamise ja laotehnoloogiate aastakonverents
 LAOSEIS 2015
 toimub 25. veebruaril 2015, Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses.

Vahetult peale Eesti Vabariigi aastapäeva toimuval 11. ladustamise ja laotehnoloogiate aastakonverentsil LAOSEIS 2015 käsitleme hetkel aktuaalseimaid laoteemasid, millest teravaimaks on kujunenud personalinappus. Seda eriti tipphooaegadel, mil mahud hüppeliselt kasvavad. Personali juurdekasvule lootmiseks pole põhjust, kuna järgneva viie aasta jooksul lahkuvad Eesti tööturult 44 000 töötajat. Palkade tootlikkusest kiirem kasv jätkub, mis pole ühelegi ettevõttele märkamatuks jäänud. Lahendusi on põhimõtteliselt kolm: protsesside täideviimise delegeerimine teenuse sisseostu teel (outsourcing), protsesside automatiseerimine ja personalirent. Tänavusel LAOSEIS’u konverentsil tulevad koos oma plusside ja miinustega lähema vaatluse alla kõik kolm.

Lisaks analüüsitakse konverentsil alternatiivenergeetika otstarbekust ladude elektrienergiavajaduste rahuldamiseks isetootmise teel. Suurte seina- ja katusepindadega laod on päikesepaneelide paigaldamiseks äärmiselt sobilikud. Meie oludes on ka horisontaalsete ning mööda seinu tõusvate vertikaalsete tuulte püüdmine ladude katuseservadel arvestatavaks energiatootmise võimaluseks. Mis on tasuvam ja kui tasuv täpselt, saame teada alternatiive põhjalikult kaalunud ettevõtete praktilistest kogemustest. Tänu Eesti majanduse fundamentaalnäitajate rahuldavale olukorrale ning eratarbimise poolt veetavale majanduskasvule on olukord laopindade turul põnev. Milline see täpselt on, ning kas investoritel on julgust võtta ette uute laopindade arendusi, kuuleme värskest laopindade turuülevaatest.

Konverentsi kaaskorraldajaks on Äripäev.

Osalustasud:
Nelja ja enama osaleja korras ettevõttest on hind osaleja kohta 250 eurot;
Kahe või kolme osaleja korral ettevõttest on hind osaleja kohta 300 eurot;
Ühe osaleja korral on osalustasu 350 eurot.

Kõikidele hindadele lisandub käibemaks 20%.
Registreerumisel enne 31. jaanuari 2015 kehtib ühekordne hinnasoodustus 50 eurot osaleja kohta.

Osalustasu sisaldab: osalemist konverentsil, elektroonseid konverentsimaterjale, kohvipause ja lõunat, võimalust oma ettevõtte turundusmaterjalide jagamiseks täiendava tasuta.

Registreerumine: http://www.aripaev.ee/mod/tagasiside/logistika_laoseis2015/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.